Waarom meneer de Groot?

Snel contact

Heb je vragen? Laat het ons weten!

Jarenlange werkervaring

Door onze jarenlange werkervaring in diverse gerenommeerde kapsalons kunnen wij je altijd voorzien van een vakkundig en persoonlijk advies.Wij volgen de laatste trends op haarmodegebied op de voet en volgen regelmatig cursussen en trainingen om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Ons werk is onze passie en wij willen dat jij daar optimaal van profiteert.

Scherpe prijzen

Wij geloven dat goede kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Doordat wij een kleinschalige en onafhankelijke kapsalon zijn kunnen wij scherpe prijzen hanteren. Wij hanteren altijd 1 vaste prijs voor een behandeling zonder bijkomende extra kosten. Alle prijzen zijn inclusief haren wassen en productgebruik.

Ontspannen sfeer

Wij geloven dat een bezoek aan de kapper een fijne en persoonlijke beleving hoort te zijn. Daarom hebben we onze salon gezellig en huiselijk ingericht. We kennen onze klanten van naam. Daarom voelt het alsof je bij een vriend of een bekende langskomt.

Flexibele openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Gesloten
09.30 tot 18.00
09.30 tot 18.00
09.30 tot 13.00
09.30 tot 18.00
09.30 tot 16.00
Gesloten

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een afspraak wilt maken op een tijd die net buiten de openingstijden valt. Bij ons is dat geen probleem. Door het kleinschalige karakter en omdat we geen onderdeel uitmaken van een keten kunnen we hierin flexibel zijn. Zo bepalen we samen welke tijd voor jou het beste uitkomt. Door deze persoonlijke benadering weten we precies wat onze klanten leuk vinden.